نان سنتی پرکوفت ،گرده، مغزی، شیری و دوآتشه
نان سنتی شهر محلات در قدیم الایام در تنورهایی که در اکثر خانه ها موجود و سوخت غالب آنها چوب و هیزم بود پخت می شد.
نان پرکوفت به نانی خشک و گرد گفته میشود که در دو نوع ساده و مغزی تهیه میشود، در تهیه مغز ویژه نان سنتی پرکوفت مغزی محلات از سبزیجات معطر و خشک محلی، ادویه ،مغز گردو و کنجد آسیاب شده استفاده میشود.
در تهیه نان شیری علاوه بر آب مقداری شیر و شکر نیز به خمیره نان اضافه میشود.
در حال حاضر نان سنتی محلات در برخی نقاط شهر و با استفاده از تنور های سنتی اما با سوخت گاز طبیعی تهیه میشود.